Az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a Folkem Kft. debreceni székhelyén

Az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a Folkem Kft. debreceni székhelyén


Tájékoztatás

Cím: Befejeződött az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a Folkem Kft. debreceni székhelyén

2023/11/30

Befejeződött a Folkem Kft. projektjének megvalósítása, amelynek keretében az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése valósult meg a társaság székhelyén, új berendezések beszerzésével. A fejlesztés európai uniós támogatással, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósult, melyhez 206,69 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást kapott a Folkem Kft.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében GINOP-1.2.16. felhívás alapján a kedvezményezett FOLKEM Nyomdaipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság támogatásban részesült. A projekt legfontosabb célja a modern technológiai kihívásoknak való megfelelés érdekében az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a társaság székhelyén.

A fejlesztés keretében 1 db LK106MT automata prégelő/stancoló berendezés, 1 db DEBAO-138S nagysebességű intelligens papírpohár készítő, 1 db DEBAO-L666 papírpohár csomagoló berendezés és 1 db DEBAO-1250S nagysebességű intelligens papírtál készítő berendezés került beszerzésre.
Valamennyi beszerzett berendezés CE minősítéssel rendelkezik.
A társaság a vállalatirányítási rendszer fejlesztésével, tanácsadással és képzéssel kívánta támogatni az új eszközök beszerzését.

A projekt legfontosabb adatai az alábbiak:

  • A kedvezményezett neve: FOLKEM Nyomdaipari és Szolgáltató Kft.
  • A projekt címe: Az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a Folkem Kft. debreceni székhelyén, a modern technológiai kihívásoknak való megfelelés érdekében
  • A szerződött támogatás összege: 206 689 260 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 70 %.
  • A támogatás formája: vissza nem térítendővé alakuló támogatás
  • Saját forrás: 30 %, 88 581 111 Ft
  • A projekt tényleges befejezése: 2023.11.30.
  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-03570

A beruházás 2023. 11. 30. napjával valósult meg.

A vállalat a 206,69 millió Ft európai uniós támogatás segítségével a meglévő munkahelyeket megőrzi és további új munkahelyeket is teremt. A fejlesztés eredményeként a társaság a fenntartási időszak alatt tovább erősíti a gazdaságban betöltött szerepét és középvállalati státuszát.

A projektről bővebb információt a www.folkem.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Margitics György ügyvezető
Telefon: +36 30 296 5212
E-mail: gyorgy.margitics@folkem.hu


Tájékoztatás

Cím: Zajlik az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a Folkem Kft. debreceni székhelyén

2023/06/01

Folyamatban van a Folkem Kft. projektjének megvalósítása, amelynek keretében az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése valósul meg a társaság székhelyén, új berendezések beszerzésével. A fejlesztés európai uniós támogatással, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósul meg. A technológiai fejlesztéshez 206,69 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást kapott a Folkem Kft.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a GINOP-1.2.16 felhívás alapján a kedvezményezett FOLKEM Nyomdaipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság támogatásban részesült. A projekt célja az élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás fejlesztése a társaság debreceni székhelyén, a modern technológiai kihívásoknak való megfelelés érdekében.

A fejlesztés keretében 1 db LK106MT automata prégelő/stancoló berendezés, 1 db DEBAO-138S nagysebességű intelligens papírpohár készítő, 1 db DEBAO-L666 papírpohár csomagoló berendezés és 1 db DEBAO-1250S nagysebességű intelligens papírtál készítő berendezés kerül beszerzésre.
A társaság a vállalatirányítási rendszer fejlesztésével, valamint tanácsadással egybekötött szervezeti struktúra fejlesztéssel és vezetői-menedzsment tanácsadással kívánja a megnövekedett üzemméret kihívásait kezelni. A munkahelyei hatékonyság fejlesztésére vonatkozó képzéssel ezen folyamatokat kívánja támogatni.

A beruházás várhatóan 2023. 07.19. napjáig megvalósul.

A projekt a Széchenyi Terv program keretében valósul meg. A 206,69 millió Ft európai uniós támogatás segítségével a vállalat a meglévő munkahelyeket megőrzi és további új munkahelyeket is teremt.

A fejlesztés eredményeként a társaság a fenntartási időszak alatt tovább erősíti a gazdaságban betöltött szerepét és középvállalati státuszát.

A projektről bővebb információt a www.folkem.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Margitics György ügyvezető
Telefon: +36 30 296 5212
E-mail: gyorgy.margitics@folkem.hu

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.