Cégismertető

Cégismertető

 

Tisztelt Látogató!

A Folkem Kft 2000-ben alakult, azzal a céllal, hogy nyomdaipari szegmensen belül a régió felületnemesítő központjává váljon. A társaság célja, hogy a felületnemesítés területén teljes körű szolgáltatást tudjon nyújtani a nyomdák számára és egyben egy olyan „szellemi műhely”-ként működjön, amely alkalmazkodik a piac valós és ”vélt” igényeihez. 
De mi is az a felületnemesítés? 

Olyan nyomdaipari befejező műveletek összessége, melynek célja a nyomdaipari termékek felületének védelme, díszítése, külső esztétikumának növelése és a produktum figyelem felkeltése. A mai modern fogyasztási társadalomban meghatározó a külső design, a megjelenés, hisz nagyban befolyásolja a termék eladhatóságát, legyen az könyv, élelmiszeripari vagy gyógyszeripari csomagolóanyag. Büszkék vagyunk arra, hogy húsz év elteltével Magyarországon és külföldön is ismert és elismert felületnemesítő központtá váltunk.

Miért válassza Ön a Folkem Kft-t? 

A cég kialakított egy olyan komplexitást, mely biztosítja azt, hogy, amit felületnemesítésként fel lehet vinni egy nyomathordozóra, azt „házon belül” megvalósítjuk. Amit a grafikusok, desingerek megálmodtak, azt a Folkem csapata kivitelezi. A munkát debreceni 2000 m2 üzemcsarnokunkban, szakmailag jól felkészült, állandó csapattal és a legmodernebb technikai felszereltséggel végezzük. Amennyiben igényli a logisztikai feladatokat is levesszük az Ön válláról. 

A cég 2020-ban jelentős beruházást hajtott végre, mely a jelenben is folytatódik. Célja a kft portfóliójának a bővítése és hozzájárulása a környezetvédelméhez, valamint a környezettudatos életvitelhez. A Folkem Kft az egyszer használatos műanyag italospoharak és ételes edények kiváltása érdekében hideg és meleg italospoharakat, valamint hideg és meleg ételes edényeket gyárt egy speciális kartonból, mely lebomló, komposztálható és újrahasznosítható.  A kft rendelkezik a gyártáshoz szükséges FSSC 22000v05-ös certifikáttal, mely a legmagasabb szintű food kontaktos élelmiszeripari csomagolóanyag gyártás higiéniai és biztonsági követelményeit tartalmazza. Természetesen elkötelezettek vagyunk környezetünk védelme iránt és ISO 14001-es környezetirányítási rendszert is működtetünk. 
Ahhoz, hogy bővebben megismerjék cégünket és az itt folyó munkát, kérem tekintsék meg a bemutatkozó kisfilmünket vagy látogassanak el debreceni telephelyünkre.


 

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.