Papír ételes dobozok, papír poharak gyártása

Papír ételes dobozok, papír poharak gyártása

A Folkem Kft mindig is elkötelezett volt a környezet tudatosság iránt, így a környezeti terhelés csökkentését és a környezeti szennyezés terhelés mérséklését kiemelten fontosnak tartotta az eddigi évek során is. Ezért a mai modern társadalmi elvárásoknak megfelelően az egyszer használatos műanyag termékek kiváltására kiváló, magas minőségű környezetbarát alternatívát kínálunk partnereinken.

Kínálatunkban szerepel: papírból készített Streetfood-os Fastfood-os, On the Go ételhordó, ételkínáló, fagylaltos, leveses tálak, valamint papír poharak különböző méretekben, melyek komposztálható, lebomló, újrahasznosítható, környezetbarát minőségi kartonból készülnek. Lehetőség van nálunk az egyedi, saját márkás, logós megjelenítéssel gyártatni. A design kombinációknak itt is csak a képzelet szab határt. A legmodernebb és innovatív gyártósor bevezetésével a legmagasabb élelmiszer minőségbiztosítási FSSC 22000 v5 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

E szabványban rögzített feltételekkel állítjuk elő termékeinket: hideg és meleg italos poharakat, valamint hideg és meleg ételes edényeket éttermeknek, étteremláncoknak, kávé és italautomatás, élelmiszer kiszállító, fesztivál rendező cégeknek, cukrászdáknak, fagylaltozóknak, valamint kifőzdéknek.

A Folkem Kft előállított összes termék egyedi gyártó azonosítóval ellátott, mely alapján visszakereshető a gyártás minden körülménye, mozzanata, így biztosítva az élelmiszer biztonságot.

Még több információért kérem tekintse meg portfóliónkat, kínálatunkat és a termékekre vonatkozó specifikációkat, valamint a termékekre vonatkozó minőségi tanúsítványt.

Várjuk érdeklődésüket, megrendelésüket.

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.